Wednesday, February 1, 2023

My notes


Ένα άτομο που έχει παραισθήσεις πιστεύει ότι είναι μια πραγματική εμπειρία. Μια δαιμονική ψευδαίσθηση που χρησιμοποιεί πληροφορίες από τη ζωή κάποιου άλλου φαίνεται πραγματικά. Η μετενσάρκωση είναι μια λογική εξήγηση για αυτές τις εμπειρίες, ψευδής, αλλά παρόλα αυτά λογική.



"Περίμενε ένα λεπτό! Είπες ότι αυτές οι τελευταίες εμπειρίες ζωής δεν μπορούν να εξηγηθούν ως αυταπάτες!"


Υπάρχουν διάφοροι τύποι παραισθήσεων. Το ένα προκαλείται από τη χημεία του σώματος, την ασθένεια κ.λπ. Το άλλο είναι από μια αλλαγμένη κατάσταση συνείδησης, η οποία προήλθε από πράγματα όπως:


Ύπνωση

Γιόγκα

- Ανατολική θρησκεία τύποι διαλογισμού

Βιοανάδραση

Διάφορα φάρμακα

Μερικοί τύποι ηλεκτρικής διέγερσης που εφαρμόζονται στο εγκεφάλου

"Πηγαίνοντας σε έκσταση" για να λειτουργήσει ως μέσο πνεύμα

"Medium" (ένας όρος που χρησιμοποιείται από ερευνητές UFO. Η δραστηριότητα που εμπλέκεται είναι η ίδια μέση πρακτική.)

"Remote view" (ένας όρος που χρησιμοποιείται από τον στρατό των ΗΠΑ για να περιγράψει την ίδια δραστηριότητα ως μέσο διοχέτευσης ή πρακτικής.)

Επικοινωνία με " πνευματικοί οδηγοί»

Τυπικές δραστηριότητες σε ένα μέσο μιας συνεδρίας

Τεχνικές «Οπτικοποίησης»

Κάθε είδος αποκρυφιστικής δραστηριότητας καλεί τα πνεύματα να έρθουν σε επαφή, όπως πίνακες Ouija, Ταρώ, αστρολογία, διαβουλεύσεις με έναν «ψυχικό».


"Γιατί να ενοχλείτε τον Σατανά με ένα μεγάλο ψέμα για τη μετενσάρκωση; Τι νόημα έχει;"


Η ανθρωπότητα έχει μια έμφυτη επιθυμία να επικοινωνήσει με τον Θεό. Είναι στη φύση μας γιατί ο Θεός το τοποθέτησε εκεί. Ο Σατανάς θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή του για να οδηγήσει τους ανθρώπους μακριά από τον Θεό. Δεν πρέπει να κάνουμε τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει θεός, είναι απλώς για να τους κάνουμε να μην πιστεύουν στον Θεό των Χριστιανών. Ένας απλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι με ψευδείς θρησκευτικές εμπειρίες, όπως η «μετενσάρκωση της προηγούμενης ζωής».



Ο Θεός θα μας κρίνει από την πίστη και τις πράξεις μας. Εάν δεν πιστέψουμε στον Ιησού και δεν λάβουμε το δώρο της δικαίωσής Του με πίστη, θα είμαστε καταδικασμένοι. Δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε τη σωτηρία μας με καλές πράξεις, για να μην καυχηθεί κανείς. Αλλά αυτό ακριβώς διδάσκει η μετενσάρκωση - αν αυτή τη φορά είναι μια βίδα, απλά πρέπει να το κάνουμε ξανά και ξανά μέχρι να το κάνετε σωστά. Το καταστροφικό ψέμα εδώ είναι ότι ο άνθρωπος πεθαίνει και ανακαλύπτει πολύ αργά ότι δεν έχει άλλη ευκαιρία. 

No comments:

Post a Comment