Saturday, April 23, 2022

Ο σατανικός θάνατος είναι αυτό που θα πάρετε στο τέλος=Illuminati-Freemason



Ένα πράγμα που χρησιμοποιούν οι σατανιστές (Laveyithans) για να προσελκύσουν μέλη που μπορεί να αισθάνονται κάπως άβολα με τη λέξη "σατανιστής" είναι να λένε ότι δεν είναι καθόλου σατανιστές και ότι δεν πιστεύουν καν στον σατανά. Ονομάζεται αθεϊστικός σατανισμός γνωστός και ως «η εκκλησία του σατανά». Πρέπει να θυμόμαστε ότι οι δαίμονες και ο σατανάς μιλούν με γρίφους και λένε το αντίθετο από ό,τι είναι η αλήθεια, ακόμα και οπισθοδρομώντας όπως όταν παίζουμε ηχογραφήσεις προς τα πίσω και ακούγοντας ποιο είναι πραγματικά το μήνυμα του δαίμονα. Η ανίερη ώρα τους είναι 3 π.μ. το αντίθετο από τον θάνατο του Χριστού που ήταν στις 3 το μεσημέρι ως προσβολή στον Ιησού. Εκτελούν επίσης τελετουργίες λέγοντας την προσευχή του Κυρίου προς τα πίσω. Έτσι, το BS σχετικά με το ότι δεν πιστεύουν στον Σατανά είναι ακριβώς αντίθετο από αυτό που πραγματικά κάνουν, και το αθεϊστικό είναι μια απόλυτη αντίφαση επειδή 1) έχουν μια εκκλησία με εβδομαδιαίες (ή περισσότερες) υπηρεσίες (τελετουργίες) 2) Έχουν ανίερα τελετουργικά για να χαιρετίσουν τον Σατανά και άλλους δαίμονες, και δόγμα να ακολουθήσει. Έτσι, όλα είναι ένα μέτωπο για να κρύψουν αυτό που πραγματικά κάνουν, που είναι οτιδήποτε θα ήταν εγωιστικό, εξαιρετικά υλιστικό και βδέλυγμα για τον Χριστό/Θεό. Τα όργια, η παιδεραστία, η αιματοχυσία, η μαύρη μαγεία, η ομοφυλοφιλία είναι μια απαίτηση τουλάχιστον η αμφιφυλοφιλία και η προώθηση όλων των ηδονικών επιθυμιών ως καλό πράγμα, ενώ αρνούνται τον Θεό που θεωρούν ότι είναι μεγάλο μέσο για να μην το επιτρέπει, έτσι ξαφνικά το κάνει Δεν υπάρχει, αλλά η αποτυχημένη δημιουργία του ο Σατανάς υπάρχει. Δεν έχει νόημα, αλλά αυτοί οι τύποι κοινωνιοπαθών δεν νοιάζονται για τα logistics, είναι απλώς να αγκαλιάσουν τις αμαρτίες τους με όποιον τρόπο μπορούν και τον υλισμό.


Μην αγοράζετε την εξαπάτηση, αυτά τα πράγματα θα καταστρέψουν τη ζωή σας τελικά επειδή η σατανική εκκλησία σας κατέχει μόλις γίνετε μέλος. Μόλις σας ανήκουν, έχετε χάσει την ψυχή σας, και ναι, το πνεύμα/οι ψυχές είναι αληθινές. Το όλο στήσιμο είναι μια φάρσα για να δελεάσουν ανίδεους ανθρώπους να συμμετάσχουν, αλλά και απατεώνες άθεους. Οι εθισμένοι στο σεξ απολαμβάνουν ιδιαίτερα τον τρόπο ζωής και τους ψυχοπαθείς ναρκισσιστές. Ξαφνικά μπορεί να είναι "θεοί!" Τι αστείο. Το έπεσαν τελείως.


Ναι, είναι όλα διασκέδαση και παιχνίδια για αυτούς μέχρι τη στιγμή του θανάτου τους, και πολλοί φοβήθηκαν πολύ εκείνη την εποχή, ζητώντας ακόμη και συγχώρεση από τον Θεό. Είναι πολύ αργά, δυστυχώς, αλλά δεν άξιζαν τα χρήματα, τα ναρκωτικά και το σεξ; Ο σατανικός θάνατος είναι για πάντα, είμαστε στη Γη αλλά λίγος χρόνος για να δοκιμαστούμε και να μάθουμε. Οι σατανιστές είναι σαν κακομαθημένα παιδιά που αρνούνται τα σωστά γεύματα και θέλουν απλώς καραμέλες και μπισκότα για κάθε γεύμα. Υπάρχει πάντα ένα τεράστιο τίμημα για αυτόν τον σύντομο χρόνο ευχαρίστησης, αν και τελικά έτσι δεν είναι;


Αυτή η παραφροσύνη κάνει κάποιον να καταλάβει ότι ο ίδιος ο σατανισμός είναι εντελώς παράλογος και αυτοκαταστροφικός, κάθε εγωιστής ανόητος θα μπορούσε να είναι άθεος ή σατανιστής, αυτό είναι εύκολο, το κακό είναι εύκολο. Ωστόσο, το να είσαι δίκαιος και άγιος δεν είναι ένας εύκολος δρόμος, αλλά μια πρόκληση, είναι πολύ δύσκολο σε αυτούς τους καιρούς με άγχος και πειρασμούς σε κάθε στροφή, αλλά οι ανταμοιβές είναι τεράστιες αν μπορείς να μείνεις εκεί και μπορείς να λάβεις βοήθεια αν το ζητήσεις.


Το να είσαι αθάνατος είναι μια υπόσχεση από τον Θεό, ο Σατανάς που είναι μόνο άγγελος δεν μπορεί να δώσει αθανασία, έτσι όσοι επιλέγουν το αριστερό μονοπάτι στέλνονται να είναι μαζί με τον σατανά στο θάνατο, ο οποίος μισεί τους προδότες και όλους τους ανθρώπους, έτσι δέχονται τα πιο εξαίσια βασανιστήρια για την ευχαρίστησή του, γιατί οι Σατανιστές ΕΙΝΑΙ ακόμα άνθρωποι, και ο Σατανάς πρέπει να αποδείξει στον Θεό ότι οι άνθρωποι δεν είναι άξιοι, τότε η ψυχή τους καταστρέφεται. Δεν υπάρχει πάρτι, καμία προαγωγή, καμία μετενσάρκωση, απλά έφυγες σε ένα μούτρο φωτιάς.

No comments:

Post a Comment