Tuesday, September 22, 2020

Οι εξωγήινοι είναι δαιμονικά όντα γιατί ..




Οι εξωγήινοι της εποχής μας ταιριάζουν με τους δαίμονες και τους πεσμένους αγγέλους που αναφέρονται στη Βίβλο ως προς τη συμπεριφορά τους.
Καθώς η Βίβλος προσφέρει στους ξένους, δεν επιβεβαιώνουν ποτέ τη θεότητα του Χριστού, ούτε ισχυρίζονται ότι έρχονται στο όνομά του.
Οι αλλοδαποί αλλάζουν τις ιστορίες τους για να εξαπατήσουν τους ανθρώπους να πιστέψουν τα ψέματα τους. Ένα παράδειγμα αυτού είναι ότι πριν οι άνθρωποι βγήκαν ή έστελναν τους δορυφόρους εκεί, οι εξωγήινοι μπορούσαν να ισχυριστούν ότι είναι οι πλανήτες, όπως ο Δίας στο ηλιακό μας σύστημα. Με την πάροδο του χρόνου και ο άνθρωπος έμαθε περισσότερα για τον πλανήτη μας, συνειδητοποιήσαμε ότι κανείς δεν μπορούσε να ζήσει σε έναν πλανήτη όπως ο Δίας, έτσι οι αλλοδαποί άλλαξαν την ιστορία τους. Τώρα ισχυρίζονται ότι προέρχονται από άλλα ηλιακά συστήματα και συστάδες αστεριών, όπως η Ανδρομέδα και οι Πλειάδες.
Αν και οι εξωγήινοι είπαν να πάνε, φαίνεται ότι πρέπει να επιβιώσουν, όπως και οι πεσμένοι άγγελοι χρειάζονται ανθρώπινα όντα για να λεηλατήσουν.
Οι ξένες απαγωγές σταμάτησαν επικαλούμενο το όνομα του Ιησού.
Οι ξένοι φέρνουν ιδέες στη γη για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ενταχθούν στον κόσμο σε μια νέα εποχή συνείδησης. Αυτός ο συνδυασμός ανοίγει το δρόμο για τον ηγέτη τους (που είναι ο Αντίχριστος), κάνει την ανθρωπότητα να ξεχάσει τη θρησκεία και τις πεποιθήσεις του στις χώρες τους.
Οι αλλοδαποί συχνά αποκαλούνται «νεοφερμένοι» και αποκρυφιστές, σε αντίθεση με τους Χριστιανούς. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα, καθώς άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα έχουν έρθει σε επαφή με "ξένους". Ωστόσο, πιστεύω ότι αυτοί οι "διαστημικοί αδελφοί" δεν ενδιαφέρονται πολύ.
Οι εξωγήινοι δεν έρχονται σε αντίθεση με τους αγαπημένους τους από τους ανθρώπους μπορούν επίσης να αρνηθούν τον δημιουργό τους (Θεός). Αντί να ισχυρίζονται ότι οι δημιουργοί. Αυτό χρησιμεύει για να απομακρύνει τον άνθρωπο από τον Θεό.
Οι εξωγήινοι δίνουν ανθρώπινη τεχνολογία, αλλά αυτά τα «επιτεύγματα» είναι συνήθως καταστροφικά. Υπάρχουν στον προϋπολογισμό τους μυστικά σχέδια πολλών κυβερνήσεων, τα οποία συνήθως αφορούν τη δημιουργία νέων οπλικών συστημάτων. Μεγάλο μέρος της τεχνολογίας για τέτοια όπλα λέγεται ότι προέρχεται από εξωγήινους. Γιατί οι ξένοι δεν μας δίνουν ποτέ την τεχνολογία που σώζει ζωές;
Οι αλλοδαποί συχνά εκπέμπουν τρομερές οσμές όπως το θείο. Οι Χριστιανοί πιστεύουν όχι μόνο στην αθανασία της ψυχής και στην ανάσταση
του σώματος. Σύμφωνα με την πρόταση του Θεού στην πρώτη μας δημιουργία, η ανθρώπινη ψυχή και το
ανθρώπινο σώμα είναι αλληλένδετα και κανείς δεν μπορεί να έχει δίκιο χωρίς το άλλο. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Ως συνέπεια της πτώσης, του θανάτου του σώματος, αυτά τα δύο χωρίζονται, αλλά αυτός ο διαχωρισμός είναι
μόνιμος και μόνιμος. Κατά τη Δεύτερη Παρουσία του Χριστού θα αναστηθούμε από τους νεκρούς με την ψυχή
μας και το σώμα μας. Και έτσι, έχοντας ξανά την ψυχή με το σώμα, θα προχωρήσουμε
στον Κύριό μας για την τελική κρίση.

No comments:

Post a Comment